Sportski dan za djecu i mlade s oštećenjem sluha – Varaždin 1.4.2023.

0

U sklopu Programa uključivanja djece i mladih s oštećenjem sluha u redovan sustav sporta, prošle subote, 1.4., u Varaždinu, održao se Sportski dan za djecu i mlade s oštećenjem sluha u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza gluhih.

 

Sudjelovalo je 20 djece iz Varaždina, Čakovca i okolice, a pridružili su nam se i naši postojeći članovi iz Zagreba i Osijeka. Djeca su se imala priliku okušati u nogometu, košarci i elementarnim sportskim igrama, a Šahovsko društvo Varaždin je odradilo ogledni sat šaha u kojem su zajedno sa svojom djecom sudjelovali i roditelji. Uz njih su, osim trenera HSSG-a, bili i treneri i prevoditelji Zagrebačkog športskog saveza gluhih, na čemu im zahvaljujemo na iznimno velikoj pomoći.

 

Velike zahvale također idu Varaždinskom sportskom savezu gluhih, Hrvatskom crvenom križu Varaždin, čiji su volonteri bili uz djecu te su na kraju održali prezentaciju prve pomoći za sve sudionike, i naravno veliko hvala roditeljima i njihovoj djeci bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće te svima koji su na bilo koji način sudjelovali na događaju.

 

Hrvatski sportski savez gluhih nastavlja sa svojim aktivnostima za djecu i mlade s oštećenjem sluha, a to je sportski dan u Zagrebu koji nas čeka u svibnju i 2. Ljetni sportski kamp koji se održava u Zadru, od 22. do 25. lipnja.

Podijeli objavu.

Komentari nisu dozvoljeni.