Zaprati nas
uključi se  >

Rezulatati 2014 godina

Naslovna  /  
Novosti  /  
Rezulatati 2014 godina

SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U BADMINTONU 22.11.2014., SPLIT

22.11.2014. u dvorani na Gripama u Splitu održano je državno prvenstvo u badmintonu za gluhe muškarce i žene. Nastupilo je 14 natjecateljica i 10 gluhih natjecatelja.

Prvakinja Hrvatske u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji je Maja Sertić iz Zagreba koja je u finalnom meču protiv Katarine Vidaković iz Zagreba došla do naslova državne prvakinje gluhih u 2014. godini. U muškoj konkurenciji prvak Hrvatske je Bepo Nikšić iz Splita koji je u finalu svladao Božidara Bogovića iz Zagreba.

U ženskim parovima prvakinje su M.Sertić i S. Marić ispred para A. Radić i M. Turković.
U muškim parovima pobjednici su B. Nikšić i M. Turković. Najinteresantnije je bilo u mješovitim parovima gdje su najbolji bili par Sertić i Bogović iz Zagreba.

Organizatori natjecanja su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Splitski sportski savez gluhih. Čestitamo Splitskom sportskom savezu gluhih na organizaciji, službenom predstavniku HŠSG Miroslavu Gotovcu, te sucima na pomoći oko samog natjecanja.

Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 26.11.2014.

Izvještaj sastavio:

Melani Lušić – predsjdnica SSSG

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU MUŠKARCI i ŽENE – POJEDINAČNO 15.11.2014., RIJEKA

15.11.2014. u kuglani “3. Maj”, u Rijeci održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe muškarce i žene u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupili su natjecatelji i natjecateljice iz Slavonskog Broda, Karlovca, Zagreba, Pule, Rijeke,Varaždina, Splita, N. Gradiške, Siska i Bjelovara.

Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih te Riječki sportski savez gluhih. Najuspješniji kuglač je Željko Miličević iz Nove Gradiške, a ženskoj konkurenciji prvakinja Hrvatske u konkurenciji gluhih je Natalija Sonički iz Karlovca. Ovom prilikom čestitamo najboljim pojedincima i želimo im još mnogo uspjeh u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji Riječkom šporrtskom savezu gluhih, sucima i svima ostalima koji su pomogli o organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za gluhe.

Rezultati:

1. Muškarci i žene – pojedinačno (PDF)

U Zagrebu, 19.11.2014.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

 

šah

IZVJEŠĆE SA POJEDINAČNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 16.11.2014., ZAGREB

15.11.2014. održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu za gluhe u Zagrebu. Igralo se u klubu gluhih u ulici kneza Mislava 7. Nastupile su 4 šahistice i 11 šahista .

Muški su igrali u sedam kola po švicarcu sa tempom 30 minuta. Nakon uzbudljivih i zanimljivih 7 kola, prvakom je postao Goran Čehić ispred Tvrtka Golemovića i Bogdana Božinovića. Iako su sva trojca imala jednak broj bodova o pobjedniku se odlučivalo po dodatnim buholz kriterijima.

Žene su igrale bergerovim sistemom sa tempom 40 minuta, a prvakinja Hrvatske je Kristina Špilek.

Organizacija je bila vrlo dobra. Domaćin je ponudio igrače sokovima i kavom.

Sudac je bio g. Mate Ivančić kojem zahvaljujemo na pomoći oko natjecanja.

Čestitamo najboljim šahisticama, šahistima i želimo im još puno dobrih uspjeha na međunarodnim natjecanjima za gluhe.

Više detalja o samom natjecanju možete vidjeti u biltenu i izvješću.

Rezultati:

1. Poredak bilten (PDF)

U Zagrebu, 17.11.2014.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU ZA VETERANE 25.10.2014., SPLIT

25.10.2014. održano je veteransko državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe. Natjecanje je održano udvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 11.00 sati. Nastupilo je ukupno 5 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Galeb” – Rijeka, MNK “Silent” – Zagreb i MNK “Zadar”- Zadar.

Prvak Hrvatske je ekipa MNK “Zadar”- Zadar, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Galeb” – Rijeka, a treće mjesto ekipa MNK “Silent” – Zagreb. Čestitamo ekipi MNK “Zadar” te najboljim igračima.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Splitski sportski savez gluhih. Zahvaljujemo sucima i svim ostalim osobama na pomoći u organizaciji ovog državnog prvenstva za veterane.

Rezultati:

BILTEN – DP u malom nogometu za veterane (PDF)

U Zagrebu, 06.11.2014.

Izvještaj sastavio:
TD za mali nogomet: Miro Opačak

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 2. LIGA MUŠKI 11. – 12.10.2014., NOVA GRADIŠKA

11. – 12.10.2014. u Novoj Gradišci održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 2. ligi za muškarce. Nastupilo je ukupno 6 ekipa: Zagreb “Silent”, Zagreb “Slava Raškaj”, Sisak , Rijeka, Nova Gradiška, Varaždin.

Pobjednik 2. lige je ekipa MNK Silent” iz Zagreba, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Galeb” iz Rijeke, a treće mjesto ekipa MNK “Gluhi 1954″ iz Varaždina. Ekipa MNK Silent” iz Zagreba ostvarila je pravo nastupa u 1. ligi za 2015. godinu.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Sportska udruga gluhih iz N. Gradiške.
Čestitamo Sportskoj udruzi gluhih iz N. Gradiške na odličnoj organizaciji natjecanja.

Predstavnici HŠSG su bili Miro Opačak TD za mali nogomet i Marijan Knežić dopredsjednik Hrvatskog športskog saveza gluhih.

Više o rezultatima natjecanja možete pogledati u biltenu u nastavku.

Rezultati:

1. Muškarci- 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 24.10.2014.

Izvještaj sastavio:
TD mali nogomet
MIro Opačak

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE I ŽENE SERIJSKA ZRAČNA PUŠKA 10 m, 20.09.2014., KARLOVAC

20.09.2014. u Karlovcu održano je državno prvenstvo u streljaštvu u disciplini serijska zračna puška 10 m za muškarce i žene. Nastupilo je ukupno 8 ekipa i 51 natjecatelja iz: Varaždina, Osijeka, Zagreba, Rijeke, Karlovca, Bjelovara, Zadra i Slavonskog Broda.

Najbolji strijelac u muškoj konkurenciji u disciplini serijska zračna puška 10 m je Darko Bakić iz Zagreba sa 350 kruga. Drugo mjesto zauzeo je Boris Gramnjak iz Zagreba sa 330 krugova, a treće mjesto zauzeo je Tomislav Perak iz Siska sa 323 kruga.

U ekipnoj muškoj konkurenciji pobjedu su odnijeli strijelci iz Zagreba sa 984 krugova ispred Varaždina koji je napravio 921 kruga. Treće mjesto zauzela je ekipa Osijeka sa 705 kruga.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Vida Novak iz Varaždina sa 332 kruga ispred Kristine Brozović- Šokčević iz Rijeke koja je imala 300 krugova. Treće mjesto zauzela je Anđa Relata iz Zagreba sa ukupno 280 kruga.

U ekipnoj konkurenciji žena pobjedu su odnijele natjecateljice iz Rijeke sa 822 kruga.

Organizator natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Karlovački športski savez gluhih. Čestitamo svim strijelcima i zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog natjecanja.

 

Rezultati:

1. Rezultati 2014. (PDF)

U Zagrebu, 25.09.2014.

Izvještaj sastavila:
Nevenka Kolarić
TD za streljaštvo HŠSG

rukomet

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U RUKOMETU ZA VETERANE, OSIJEK 13.09.2014.

13.09.2014. u Osijeku u dvorani ŠD Zrinjevac održano je državno prvenstvo u rukometu za gluhe veterane. Nastupile su 4 ekipe: “Marjan”- Split, “Slavonac”- Osijek, “Galeb”- Rijeka i “Silent”- Zagreba. Početak natjecanja je bio u 14.00 sati.

Organizatori su bili Hrvatski športski savez gluhih i Osječki sportski savez gluhih. Prvenstvo je je kvalitetno pripremljeno na čemu zahvaljujemo svim organizatorima i volonterima koji su nam pomogli.

Najuspješnija ekipa bila je ekipa “Marjan” iz Splita. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Silent” iz Zagreba, a treće ekipa “Slavonac” iz Osijeka.

Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 24.09.2014.

Izvještaj sastavio:

TD za rukomet- Marijan Knežić

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU 12.07.2014., SPLIT

12.07.2014. u Splitu održano je drugo državno prvenstvo u odbojci na pijesku za gluhe muškarce i žene.

Prvaci Hrvatske u 2014. godini su u ženskoj konkurenciji su Vanja Jović i Gretel Murd iz SDG Silent – Zagreb koje su bile bolje od Ane Miljković i Lee Starčević također iz Zagreba te su osvojile naslova državnih prvakinja gluhih u 2014. godini. U muškoj konkurenciji prvaci Hrvatske su Danijel Fodor i Sabahudin Jusić također iz Zagreba.

U mješovitim parovima prvaci su Gretel Murd i Zorko Baučić također iz SDG Slent iz Zagreba koji su u finalu bili bolji od Vanje Jović i Sabahudina Jusića.

Organizator natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Splitski športski savez gluhih. Čestitamo Splitskom športskom savezu gluhih na organizaciji, te sucima i ostalim osobama na pomoći u organizaciju samog natjecanja.

Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 21.07.2014.

Izvještaj sastavila:
Melani Lušić – predsjednica SSSG

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA GLUHIH HRVATSKE U STRELJAŠTVU 05.07.2014., ČAKOVEC

Državno prvenstvo gluhih u streljaštvu održano je 05.07.2014. u streljani Čakovec. Nastupilo je ukupno 17 natjecatelja i natjecateljica.

Naš najuspješniji gluhi strijelac u disciplini zračna puška 10 m je Darko Bakić iz SK Silent -Zagreb.

U istoj disciplini najuspješnija žena je Vida Novaka iz SK Varaždin dok je u ženskom zračnom pištolju na 10 m pobjednica Lana Skeledžija iz SK Silent- Zagreb.

Osim u disciplinama sa zračnim oružjem održano je i natjecanje u pištolju slobodnog izbora na 50 m gdje je uvjerljivu pobjedu odnio Boris Gramnjak iz SK Silent – Zagreb, a u disciplini 25 m brzo gađanje pobjednik je bio Mario Šimegi iz SK Varaždin.

Isti dan održana je i završnica Hrvatske lige u streljaštvu za gluhe, a u nastavku možete vidjeti rezultate svih kola navedenog natjecanja.

Rezultati:

1. Bilten DP gluhih (PDF)
2. Liga gluhih – rezultati (PDF)

U Varaždinu, 05.07.2014.

Izvještaj sastavila:
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA ŽENE – EKIPNO 17.05.2014., ZAGREB

17.05.2014. u Zagrebu u kuglani “Grmoščica” sa početkom u 11 sati održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene. Nastupile su natjecateljice iz Pule, Zagreba, Splita, Siska, Sl. Broda, N. Gradiške i Karlovca.

Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Zagrebački sportski savez gluhih. Najuspješnijia kuglačica bila je Natalija Sonički iz Karlovca sa srušenih 362 čunja, a najuspješnija ekipa na ovom državnom prvenstvu je ekipa Split 1 za koju su nastupale: Marija Šeric, Mira Ivčević, Matea Šipić .

Drugo mjesto zauzela je ekipa Karlovca , a treće ekipa Split 2. Ovom prilikom čestitamo kuglačicama navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Zagrebački sportski savez gluhih zahvaljuje svima na pomoći u organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak ekipnog DP u kuglanju za žene.

Rezultati:

1. Žene – ekipno (PDF)

U Zagrebu, 05.06.2014.

Izvještaj sastavio:

predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE -1. LIGA – EKIPNO 10.05.2014., SPLIT

10.05.2014. u Splitu u kuglani održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u ekipnoj konkurenciji. Nastupile su natjecatelji iz Bjelovara, Rijeke, Zagreba, Siska, Splita i Pule.

Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Splitski sportski savez gluhih. Najuspješniji kuglač bilo je Ljubo Pejašinović iz Rijeke sa srušenih 566 čunjeva, a, ekipa KK Galeb iz Rijeke je ujedno i najuspješnija ekipa. Drugo mjesto zauzela je ekipa KK Bilogora – Bjelovar dok je treće mjesto zauzela ekipa KK Silent – Zagreb. Ovom prilikom čestitamo kuglačima navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Čestitamo Splitskom sportskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja i ostalim članovima na pomoći u organizaciji.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak ekipnog DP u kuglanju- 1. liga.

Rezultati:

1. Muški – 1. liga ekipno (PDF)

U Zagrebu, 08.05.2014.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Dimitrije Kolarić

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE EKIPNO 2. LIGA 26.04.2014., VARAŽDIN

26.04.2014. u Varaždinu održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji 2. lige. Nastupilo je ukupno 7 ekipa. Muške ekipe 2. lige su: Karlovac, Sl. Brod, Požega, Zadar, N. Gradiška, Varaždin i Osijek.

Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Varaždinski sportski savez gluhih. Najuspješnija muška ekipa u 2. ligi je ekipa Varaždina ispred Požege i ekipe iz N. Gradiške. Najbolji pojedinac u ekipi bio je Željko Miličević iz ekipe N. Gradiške sa 572 čunja.

Ovom prilikom čestitamo pobjednicima i najboljim pojedincima, ali i svim ostalim sudionicima. Ekipa Varaždina i Požege u 2015. godini nastupati će u prvoj ligi.

Čestitamo Varaždinskom sportskom savezu gluhih na domaćinstvu i odličnoj organizaciji natjecanja.

Rezultati:

1. Muškarci- ekipno 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 20.05.2014.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
MIroslav Gotovac

stolni tenis

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU 09.-10.05.2014., SV. NEDELJA

10. i 11.05.2014. u Sv. Nedelji održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu: pojedinačno, ekipno, parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji te mješoviti parovi. Nastupilo je ukupno 6 ekipa (ST K Slavonac- Osijek, STK Silent- Zagreb, STK Slava Raškaj- Zagreb, STK Belišće- Belišće, STK Nova Gradiška- Nova Gradiška i STK Sluh – Sisak)

Organizatori su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Delegat iz HŠSG bio je Marijo Lušić, predsjednik HSSG.

Najuspješnija žena bila je Anamarija Hribar iz Zagreba, a ženski parovi Stana Marić – Anamarija Hribar. U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Mladen Bek iz kluba Silent- Zagreb, a u parovima Tomić Ilija i Mladen Bek također iz kluba Silent – Zagreb. U mješovitim parovima pobijedili su Mladen Bek i Stana Marić. Sve ostale rezultate možete pogledati u nastavku.

Čestitamo svima na odličnoj organizaciji natjecanja, a posebno STK “Sv. Nedelja- Novaki” , te gradonačelniku
Sv. Nedelje g. Dragi Prahinu kao i zamjeniku gradonačelnika g. Damiru Halužanu što je otvorio natjecanje i što
Sv. Nedelja već duži niz godina daje potporu gluhim stolnotenisačima.

Rezultati:

1. DP stolni tenis (PDF)

U Zagrebu, 16.05.2014.

Izvještaj sastavio:
Marijo Lušić
Predsjednik ZŠSG

 

šah

IZVJEŠĆE SA EKIPNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 06.05.2014., OSIJEK

03.05.2014. u Osijeku održano je ekipno prvenstvo Hrvatske u šahu. Nastupilo je šest ekipa
(Osijek, Sl.Brod, Varaždin, Sisak, Zagreb1 i Zagreb 2). Igrao se švicarski sistem Berger (svako sa svakim) u 5 kola. Igralo se po novim pravilima, prvi kriterij je bio match-points ( za pobjedu meča dobiva se 2 boda, za neriješeno 1 i izgubljeni O. Drugi kriterij points (game points) zbroj svih bodova) i tako dalje.

Prvo mjesto je osvojio Zagreb 1 u sastavu ( Bogdan Božinović, Goran Cechi Darko Švec Zvonimir Svornik, Vladimir Dolinar). Drugo mjesto osvojio je Zagreb 2 (Petar Čertan, Tvrtko Golemović, Kristina Špilek, Ana Vuljanić, Kristina Komljenović) Treće mjesto osvojio je Sisak i tako dalje.

Natjecanje je otvorio predsjednik HSSG Marijo Lušić, sudac je bio Stjepan Špilek, a delegat HSSG bio je TD za šah Darko Švec.

Svi su imali uredne knjžnice, domaćin je počastio večerom. Sve pohvale domaćinu na gostoprimstvu i organizaciji. Objavljen je popis reprezentativaca za Šahovsku olimpijadu koja će se održati u Opatiji 18. – 28.06.2014. Hrvatska A rep. (Klarić, Božinović, Cechi, Vujčić, Švec, Nikolić), Hrvatska B rep. (Golemović, Čertan, Perković, Svornik, Puđa),
Žene A rep. ( Špilek,Vuljanić,Komljenović). Prijavljeno je 24 ekipa, a odabrao sam najbolji sastav. Branimo naslov koji smo osvojili 2010.u Portugalu i dati ćemo sve od sebe da obranimo naslov.

Hvala svima na podršci i svima želim puno uspjeha.

Tablica – DP šah 2014  (PDF)

U Zagrebu, 05.05.2014.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 1. LIGA MUŠKI 12.04.2014., BELIŠĆE

12.04.2014. održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 1. ligi. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani u Belišću sa početkom u 10.00 sati. Nastupilo je ukupno 4 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Zadar ” – Zadar, MNK “Belišće” – Belišće i MNK “Slavonac” – Osijek.

Prvak Hrvatske je ekipa MNK “Zadar” – Zadar, drugo mjesto osvojio je MNK “Marijan” – Split, a treće mjesto ekipa MNK “Slavonac” – Osijek. Ekipa MNK “Belišće” – Belišće iduće sezone 2014. igrati će u 2. malonogometnoj ligi gluhih. Čestitamo ekipi MNK “Zadar” iz Zadar na ovom izvanrednom uspjehu. Čestitamo najboljem igraču Kristiojanu Selakoviću iz Splita kao i najboljem strijelcu Josipu Jakovljeviću iz Zadra te najboljem golmanu Marku Prošenskom također iz Zadra.

Organizator su bili ŠDG Belišće iz Belišća i Hrvatski športski savez gluhih. Zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog prvenstva. Zahvaljujemo i sucima i svim ostalim osobama koje su pomogle u održavanju ovog natjecanja.
•Rezultati: DP u malom nogometu 1. liga 2014. (PDF)

U Zagrebu, 17.04.2014.

Izvještaj sastavio:

Miro Opačak
TD za mali nogomet

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA GLUHIH HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE ZRAČNI PIŠTOLJ 10 m, 29.03.2014., ČAKOVEC

Državno prvenstvo gluhih u gađanju zračnim pištoljem i standard puškom održano je 29.03.2014. u streljani Čakovec. Nastupilo je ukupno 9 natjecatelja.

Na uspješniji gluhi strijelac u disciplini zračni pištolj 10 m je Boris Gramnjak iz SK Silent -Zagreb ispred Zvonimira Vitića iz Varaždina i Ivice Šokčevića iz Rijeke.

Rezultati:

1. Pištolj (PDF)

U Varaždinu, 31.03.2014.

Izvještaj sastavila:
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 

pikado

IZVJEŠĆE SA 3. PRVENSTVA HRVATSKE U PIKADU, 01.02.2014., ZAGREB

01.02.2014. održano je 3. prvenstvo Hrvatske u pikadu za gluhe u Zagrebu. Natjecanje se održalo u prostoru OTV Doma , Ul. grada Vukovara 68, Zagreb. Nastupilo je 22 ekipa i 110 natjecatelja iz Varaždina, Osijeka, Bjelovara, Siska, Nove Gradiške, Splita, Belišća, Pule i Zagreba. Natjecanje se održalo u disciplini “High score” u 3 kola po 7 krugova. Ista disciplina bila je i u pojedinačnom natjecanju i ekipnom natjecanju.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Varaždina 1 sa 4199 bodova , drugo ekipa Varaždina 2 sa 3632 boda, a treće ekipa Belišće sa ukupno osvojenih 3578 bodova.

U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija žena je Katarina Vidaković iz Silent 3- Zagreb ekipe sa 945 bodova ispred Vere Blankenhorn iz ekipe Sisak 1 koja je osvojila ukupno 930 bodova. Treće mjesto osvojila je natjecateljica iz Splita Anita Radić sa ukupno 899 bodova.

U muškoj konkurenciji najuspješniji je bioDimitrije Kolarić sa 1147 bodova iz Varaždin 1 ekipe kojeg slijedi Jurica jurišić sa 1097 bodova iz ekipe S. Raškaj te treći Josip Vidaković iz Belišća sa 1077 bodova. Ovim putem čestitamo najboljim ekipama prije svega natjecateljima iz Varaždina.

Također zahvaljujemo suorganizatorima ovog natjecanja Hrvatskom pikado savezu (http://www.hps-dart.hr), Pikado svavezu Grada Zagreba na pomoći pri organizaciji ovog državnog prvenstva gluhih u pikadu.

Rezultati:

1. Rezultati – bilten (PDF)

U Zagrebu, 04.02.2014.

Izvještaj sastavio:
Marijo Lušić
Predsjednik ZŠSG

Matični broj: 3837181
OIB: 59944829246
Žiro račun (HPB) IBAN: HR2523900011100018512

Ponosni sponzori
Maksimirska 51a, 10 000 Zagreb | +385 1 3705 506 | +385 91 345 2502 | hssg@hssg.hr
Website by Ascentia Digital
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram