Zaprati nas
uključi se  >

Rezulatati 2011 godina

Naslovna  /  
Novosti  /  
Rezulatati 2011 godina

IZVJEŠĆE SA POJEDINAČNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 19.11.2011., ZAGREB

20.11.2011. održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu za gluhe u Zagrebu. Igralo se u klubu gluhih u ulici kneza Mislava 7. Nastupilo je 2 šahistice i 11 šahista .

Igralo se sedam kola po švicarcu. Nakon uzbudljivih i zanimljivih 7 kola, prvakom je postao Bogdan Božinović koji je osvojio 6 bodova isto kao i Darko Švec, ali je bio bolji po dodatnom kriteriju buholzu tako da je Darko Švec osvojio naslov viceprvaka, dok je treći bio Goran Cechi, četvrti Zvonimir Svornik, peti Dušan Puđa (gluhoslijepi).

Od žena, prva prvakinja Hrvatske postala je Kristina Špilek koje je u meču 4 partija pobijedila Anu Mariju Vučak koja je postala viceprvakinja Hrvatske.

Organizacija je bila vrlo dobra. Domaćin je ponudio igrače sokovima i kavom.

Nastupili su svi gluhi reprezentativci osim dvojice opravdano odsutnih.

Iduće godine je svjetsko pojedinačno prevenstvo u Kazahstanu. Na pojedinačnom prevenstvu svijeta za muške nastupit će Zlatko Klarić, za gluhoslijepe Dušan Puđa, a za juniorke do 19 godina Kristina Špilek.
Također ćemo na svjetskom kongresu kandidirati za domaćina olimpijade u šahu za gluhe, ekipno muški i žene 2014.g.

Sudac je bio Mate Ivančić kojem zahvaljujemo na pomoći oko natjecanja.

Čestitamo najboljim šahisticama šahistima i želimo reprezentativcima još puno dobrih uspjeha.

Rezultati:

1. Poredak (PDF)
2. Izvješće (PDF)
U Zagrebu, 21.11.2011.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ŽENE – POJEDINAČNO 19.11.2011., ZAGREB

19.11.2011. u Zagrebu održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupile su natjecateljice iz Karlovca, Zagreba, Pule, Splita, Nove Gradiške, Sl. Broda.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Najuspješnija kuglačica je Mateja Šipić iz Splita. Ovom prilikom čestitamo najboljim kuglačicama i želimo im još bolji uspjeh u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji natjecanja gospodinu Miroslavu Gotovcu. Hvala i svima ostalima koji su pomogli o organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za gluhe.

Rezultati:

1. Žene- pojedinačno (PDF)

U Zagrebu, 20.11.2011.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU MUŠKARCI – POJEDINAČNO 12.11.2011., ZAGREB

12.11.2011. u Zagrebu održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe muškarce u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupili su natjecatelji iz Bjelovara, Karlovca, Zagreba, Pule, Rijeke, Požege, Siska, Varaždina i Osijeka.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih te Zagrebački športski savez gluhih. Najuspješniji kuglač je Marino Berta iz Bjelovara. Ovom prilikom čestitamo najboljim pojedincima i želimo im još bolji uspjeh u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji natjecanja gospodinu Miroslavu Gotovc. Hvala i svima ostalima koji su pomogli o organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za gluhe.
Rezultati:

1. Muškarci- pojedinačno (PDF)

U Zagrebu, 16.11.2011.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U BADMINTONU 22.10.2011., ZAGREB

22.10.2011. u Zagrebu održano je državno prvenstvo u badmintonu za gluhe muškarce i žene. Nastupili su natjecatelji iz 6 gradova: Karlovac, Split, Zagreb, Sisak, Osijek, Sl. Brod.

Prvakinja Hrvatske u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji je Maja Serrtić iz Zagreba koja je u finalnom meču protiv Katarine Vidaković iz Zagreba došla do naslova državne prvakinje gluhih u 2011. godini. U muškoj konkurenciji prvak Hrvatske je Marijan Turković iz Splita koji je u finalu svladao Edina Havića iz Sl. Broda.

U ženskim parovima igrali su zagrebački športaši. Prvakinje su M.Sertić i K. Vidaković ispred para Marić S. – Šušić T.
U muškim parovima pobjedu su odnijeli Živković i Trnski iz Zagreba. Najinteresantnije je bilo u mješovitim parovima gdje su najbolji bili par Živković i Sertić iz Zagreba.

Organizator natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Čestitamo Zagrebačkom športskom savezu gluhih na organizaciji, službenom predstavniku HŠSG Darku Švecu, te glavnoj sutkinji Vanji Kalinović na pomoći oko samog natjecanja.

Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 25.10.2011.

Izvještaj sastavio:
Darko Švec- član IO HŠSG

 

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 2. LIGA MUŠKI 15.- 16.10.2011., POŽEGA

15.10. – 16.10.2011. u Požegi održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 2. ligi za muškarce. Nastupilo je ukupno 6 ekipa: Zagreb, Zadar, Požega, Varaždin, Nova Gradiška i Sisak.

Prvak Hrvatske je ekipa MNK “Gluhi 1954” iz Varaždina, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Požega”, a treće mjesto ekipa MNK “Zadar”. Ekipa iz Varaždina ostvarila je pravo nastupa u 1. ligi za 2012. godinu.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Požeški športski savez gluhih. Čestitamo Požeškom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja.

Predstavnici HŠSG su bili Miro Opačak TD za mali nogomet i Marijo Lušić predsjednik Hrvatskog športskog saveza gluhih.

Više o rezultatima natjecanja možete pogledati u biltenu u nastavku.

Rezultati:

1. Muškarci- 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 18.10.2011.

Izvještaj sastavila:
TD mali nogomet
MIro Opačak

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU 08.-09.10.2011., OSIJEK

08. i 09.10.2011. u Osijeku održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu: pojedinačno, ekipno, parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji te mješoviti parovi. Nastupilo je 4 muške ekipe (Slavonac- Osijek, Silent- Zagreb, Slava Raškaj- Zagreb, Belišće- Belišće) i 4 ženske ekipe (Slavonac- Osijek Belišće- Belišće, Galeb- Rijeka, Nova Gradiška- N. Gradiška).

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih, Osiječki športski savez gluhih i STG Slavonac- Osijek. Delegat iz HŠSG je Miroslav Gotovac, TD Milan Lijić, suci Tomislav Ćutuk, Rajko Lukiček, Darko Guldan.

Najuspješnija žena bila je Stjepanović Nada iz Nove Gradiške, a ženski parovi Vukušić Marica- Majda Baćić. U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Mladen Bek iz kluba Silent- Zagreb, a u parovima Bek Mladen i Tomić Ilija. U mješovitim parovima pobijedili su Mladen Bek i Marica Vukušić. Sve ostale rezultate možete pogledati u nastavku.

Čestitamo Osiječkom športskom savezu gluhih i STG Slavonac- Osijek na odličnoj organizaciji natjecanja te svim osobama koje su pomogle da natjecanje protekne u najboljem redu i športskom duhu.

Rezultati:

1. DP stolni tenis (PDF)

U Zagrebu, 12.10.2011.

Izvještaj sastavio:
Osječki športski savez gluhih – g. Marijan Blaha

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U RUKOMETU ZA VETERANE, ZAGREB 18.06.2011.

21.06.2011. u Zagrebu u dvorani Doma športovaje održano državno prvenstvo u rukometu za gluhe veterane. Nastupilo je 4 ekipe iz Marjan- Splita, Slavonac- Osijeka, Galeb- Rijeke i Silent- Zagreba. Početak natjecanja je bio u 11.00 sati.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Prvenstvo je je kvalitetno pripremljeno na čemu zahvaljujemo svim organizatorima i volonterima koji su nam pomogli.

Najuspješnija ekipa bila je ekipa “Silent” iz Zagreb. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Marjan” iz Splita, a treće ekipa “Galeb” iz Rijeke.

Rezultati:

1. Bilten – (PDF)

U Zagrebu, 21.06.2011.

Izvještaj sastavio:

Zagrebački športski savez gluhih

Tajnik – Branko Kauzlarić

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 1. LIGA MUŠKI 18.06.2011., ZAGREB

18.06.2011. održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 1. ligi. Natjecanje je održano u dvorani Doma športova u Zagrebu sa početkom u 10.00 sati. Nastupilo je ukupno 4 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Galeb” – Rijeka, MNK “Silent” – Zagreb i MNK “Slavonac” – Osijek

Prvak Hrvatske je naša ekipa MNK “Silent” – Zagreb, drugo mjesto osvojio je MNK “Slavonac” – Osijek, a treće mjesto ekipa MNK “Marjan” – Split. Ekipa MNK “Galeb”- Rijeka iduće sezone 2011. igrati će u 2. malonogometnoj ligi gluhih. Čestitamo ekipi MNK “Silent” – Zagreb. Čestitamo najboljem golmanu Marku Prošenskom, najboljem strijelcu Mirku Vukiću koji je ujedno i najbolji igrač ovog državnog prbvenstva.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji. Zahvaljujemo i sucima, zapisničaru g. Kelečeviću i svim ostalim osobama koje su pomogle u održavanju ovog natjecanja.

Rezultati: BILTEN – DP u malom nogometu 1. liga (PDF)

U Zagrebu, 21.06.2011.

Izvještaj sastavio:

Zagrebački športski savez gluhih

Tajnik – Branko Kauzlarić

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE -1. LIGA – EKIPNO 11.06.2011., RIJEKA

11.06.2011. u Rijeci u kuglani 3. Maj sa početkom u 12 sati održano je pojedinačno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u ekipnoj konkurenciji. Nastupile su natjecatelji iz Osijeka, Bjelovara, Rijeke i Varaždina.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Riječki športski savez gluhih. Njuspješniji kuglač bilo je Velimir Črepinko iz Bjelovara sa srušenih 560 čunjeva, a najuspješnija ekipa je KK Bilogora- Bjelovar za koju su nastupali: Dražen Herčeki, Radomir Đuranić, Stevo Filipović, Tomislav Perak, Velimir Črepinko, Marino Berta . Drugo mjesto zauzela je ekipa KK Gluhi 54 iz Varaždina , a treće ekipa KK Galeb – Rijeka . Ovom prilikom čestitamo kuglačima navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Čestitamo Riječkom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja i ostalim članovima na pomoći u organizaciji te gospodinu Miroslavu Gotovcu tehničkom direktoru za kuglanje.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za žene.

Rezultati:

1. Muški – ekipno (PDF)

U Zagrebu, 14.06.2011.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Miroslav Gotovac

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA ŽENE – EKIPNO 28.05.2011., SLAVONSKI BROD

28.05.2011. u Sl. Brodu u kuglani Vijuš sa početkom u 12 sati održano je pojedinačno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene u ekipnoj konkurenciji. Nastupile su natjecateljice iz Pule, Zadra, Zagreba, Splita, Siska, N. Gradiške, Sl. Broda i Karlovca.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Športski savez gluhih Brodsko posavske županije. Najuspješnijia kuglačica bila je Matea Šipić iz Splita sa srušenih 567 čunjeva, a najuspješnija ekipa je Pula 1 za koju su nastupale: Suzana Čekić, Marija Radić, Zdenka Filipović. Drugo mjesto zauzela je ekipa Split 1 , a treće ekipa Split 2. Ovom prilikom čestitamo kuglačicama navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Čestitamo športskom savezu gluhih Brodsko posavske županije na odličnoj organizaciji natjecanja i ostalim članovima na pomoći u organizaciji te gospodinu Miroslavu Gotovcu tehničkom direktoru za kuglanje.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za žene.

Rezultati:

1. Žene – ekipno Sl. Brod (PDF)
2. Žene – pojedinačni rezultati (PDF)

U Zagrebu, 30.05.2011.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Miroslav Gotovac

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE EKIPNO 2. LIGA 21.05.2011., SPLIT

21.05.2011. u Splitu održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji za 2. ligu. Nastupilo je ukupno 4 ekipe. Muške ekipe 2. lige su: Sisak, Pula, Split i Zagreb.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Splitski športski savez gluhih. Najuspješnija muška ekipa u 2. ligi je ekipa Zagreb ispred ekipa Pule i Splita. Najbolji pojedinac u ekipi bio je Dimitrije Kolarić iz ekipe Zagreba sa 558 čunja. Stipe Grlić također iz ekipe Zagreb imao je samo čunj manje.

Ovom prilikom čestitamo pobjednicima i najboljim pojedincima, ali i svim ostalim sudionicima. Ekipa Siska kao najslabija ekipa u 2. ligi gluhih sljedeće godine će nastupati u 3. ligi, a Zagreb odlazi u 1. ligu.

Čestitamo Splitskom športskom savez gluhih na domaćinstvu i odličnoj organizaciji natjecanja. Kuglana “Mertojak” u Splitu je izuzetno kvalitetna i gluhih kuglači su bili jako zadovoljni pruženim uvjetima te se ovom prilikom zahvaljujemo svima na pripremi ovako kvalitetnog prvenstva.

Rezultati:

1. Muškarci- ekipno 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 25.05.2010.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Miroslav Gotovac

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE EKIPNO 3. LIGA 14.05.2011., POŽEGA
18.05.2011. u Požegi održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji za 3. ligu. Nastupilo je ukupno 5 ekipa. Muške ekipe 3. lige su: Sl. Brod, Karlovac, N. Gradiška, Zadar i Požega.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Požeški športski savez gluhih. Najuspješnija muška ekipa u 3. ligi je ekipa Karlovca ispred ekipe Zadra i Nove Gradiške.

Ovom prilikom čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim sudionicima. Ekipa Karlovca kao najbolja ekipa u 3. ligi gluhih sljedeće godine će nastupati u 2. ligi.

Čestitamo Požeškom športskom savezu gluhih na domaćinstvu i odličnoj organizaciji natjecanja.

Rezultati:

1. Muškarci- ekipno 3. liga (PDF)

U Zagrebu, 18.05.2011.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Miroslav Gotovac

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU ZA VETERANE 14.05.2011., OSIJEK
14.05.2011. održano je veteransko državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe. Natjecanje je održano u dvorani “Gradski vrt” u Osijeku sa početkom u 10.00 sati. Nastupilo je ukupno 4 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Galeb” – Rijeka, MNK “Belišće” – Belišće i MNK “Slavonac” – Osijek.

Prvak Hrvatske je ekipa je MNK “Marijan” – Split, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Slavonac” iz Osijeka, a treće mjesto ekipa MNK “Belišće” iz Belišća. Čestitamo ekipi MNK “Marijan” iz Splita te najboljim igračima.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Osiječki športski savez gluhih. Čestitamo Osiječkom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja.

Rezultati: BILTEN – DP u malom nogometu za veterane (PDF)

U Zagrebu, 17.05.2011.

Izvještaj sastavili:

Osiječki športski savez gluhih

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE I ŽENE ZRAČNA PUŠKA 10 m, 07.05.2011., ZAGREB

07.05.2011. održano je državno prvenstvo u streljaštvu u disciplini zračna puška 10 m za muškarce i žene. Nastupilo je ukupno 8 ekipa i 52 natjecatelja iz: Varaždina, Osijeka, Zagreba, Zadra, Rijeke, Karlovca, Bjelovara i Slavonskog Broda.

Najbolji strijelac u muškoj konkurenciji u disciplini puška 10 m je Gramnjak Boris iz Zagreba sa 354 krugova. Drugo mjesto zauzeo je Milan Lugarić iz Varaždina sa 351 krugom, a treće mjesto zauzeo je Šimegi Mario sa 349 kruga također iz Varaždina.

U ekipnoj konkurenciji pobjedu su odnijeli strijelci iz Zagreba sa 1030 krugova ispred Varaždina koji je osvojio 1018 krugova. Treće mjesto zauzela je ekipa Osijeka sa 958 kruga.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Zadravec Draženka iz Varaždina sa 363 kruga ispred Majde Baćić iz Rijeke koja je imala 358 kruga. Treće mjesto zauzela je Kristina Brozović- Šokćević iz Rijeke sa ukupno 343 kruga.

U ekipnoj konkurenciji žena pobjedu su vrlo odnijele natjecateljice iz Rijeke sa 1030 kruga.

Organizator natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zgrebački športski savez gluhih te Streljački klub “Kustošija”- Zagreb. Čestitamo svim strijelcima i zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog natjecanja, a posebno g. Tomislavu Laziću iz SK “Kustošija” i Hrvatskom športskom savezu gluhih.

Rezultati:

1. Rezultati 2011 (PDF)

U Zagrebu, 16.05.2011.

Izvještaj sastavila:
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU TOP 8 16.04.2011., BELIŠĆE

16.04.2011. u Belišću održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu pojedinačno za 8 najboljih gluhih stolnotenisača. Nastupilo je 7 stolnotenisača uz jedan opravdani izostanak. Ovo natjecanje je bilo i posljednja provjera najboljih gluhih stolnotenisača za odlazak na 12. Europsko prvenstvo gluhih u stolnom tenisu koje će se održati od 02.- 08.05.2011. u Czestochowi, Poljska.

Najuspješniji stolnotenisač je bio Mladen Bek, drugo mjesto osvojio je Ivan Ištvanfi, a treće Ilija Tomić. Rezultate cjelokupnog natjecanja možete pogledati u nastavku.

Organizatori su bili Hrvatski športski savez gluhih i ŠDG Belišće. Također uz pomoć domaćeg stolnoteniskog kluba Belišće koji su velikodušno pomogli sa sucima i pripremom dvorane. Čestitamo g. Josipu Vidakoviću na lijepoj organizaciji i TD g. Milanu Lijiću.

Rezultati:

1. DP stolni tenis (PDF)
2. Foto 1 (JPG)
3. Foto 2 (JPG)

U Zagrebu, 18.04.2011.

Izvještaj sastavio:
ŠUG Belišće – predsjednik Josip Vidaković

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE ZRAČNI PIŠTOLJ 10 m, 09.04.2011. , ZAGREB

 

13.04.2011. održano je državno prvenstvo u streljaštvu u disciplini zračni pištolj 10 m za muškarce. Nastupilo je ukupno 9 najboljih natjecatelja iz : Varaždina, Osijeka, Zagreba, Rijeke i Zadra..

Najbolji strijelac u muškoj konkurenciji u disciplini pištolj je Boris Gramnjak iz Zagreba sa 559 krugova, drugo mjesto zauzeo je Lugarić Milan iz Varaždina sa 546 krugova, a treće mjesto zauzeo je Mario Šimegi sa 538 krugom koji je također iz Varaždinskog kluba.

Osim natjecanja u zračnom pištolju održalo se i jedno od izbornih natjecanja za reprezentaciju u zračnoj pušci ISSF programa, a vezano za nastup na 12. Europskom prvenstvu u Munchenu koje se održava u rujnu 2011.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih.

Rezultati:

1. Muškarci- pojedinačno pištolj (PDF)

U Zagrebu, 13.04.2011.

Izvještaj sastavio:
Izbornik za streljaštvo – Tomislav Lazić

 

IZVJEŠĆE S EKIPNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 09.04.2011., POŽEGA

Dana 09.04.2011., u Požegi, održano je ekipno prvenstvo Hrvatske u šahu.
Nastupilo je osam ekipa (Bjelovar, Osijek, Požega, Sisak, Slavonski Brod, Rijeka, Zagreb 1, Zagreb 2).

Igrao se švicarski sistem berger (svatko sa svakim) u sedam kola.
Prvo mjesto je osvojio Zagreb 1 u sastavu (Zlatko Klarić, Vladimir Klasan, Bogdan Božinović, Toni Vujčić i Darko Švec). Osvojili su maksimalnih 28 bodova od mogućih 28 bodova, što je novi rekord.

Drugo mjesto osvojio je Zagreb 2, a treće Osijek.

Sudac je bio Stjepan Špilek, a delegat HSSG-a Darko Švec. Svi su imali uredne knjižnice, a domaćin je počastio sendvičima.

Na sastanku kapetana predloženo je da domaćin ekipnog prvenstva za 2012. godinu bude Sisak. Sve pohvale domaćinu na gostoprimstvu i organizaciji.

Izbornik Darko Švec objavio je popis igrača koji će nastupiti na Europskom klupskom prvenstvu u Liverpoolu, Engleska 08.06-13.06.2011. Na natjecanju je prijavljeno je 12 ekipa,a konkurencija je vrlo jaka. Nadamo se dobrom rezultatu naših šahista u Liverpoolu.

1. Rezultati (PDF)

U Zagrebu, 11.04.2011.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

Matični broj: 3837181
OIB: 59944829246
Žiro račun (HPB) IBAN: HR2523900011100018512

Ponosni sponzori
Maksimirska 51a, 10 000 Zagreb | +385 1 3705 506 | +385 91 345 2502 | hssg@hssg.hr
Website by Ascentia Digital
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram