Prijem kod predsjednika RH g. Ive Josipovića, 18.09.2013., Pantovčak, Zagreb

0

Predsjednik RH g. Ivo Josipović primio je na Pantovčaku i nagradio gluhe sportaše, dana 18.09.2013. za doprinos hrvatskom sportu kroz kontinuiran i marljiv rad.

Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih nagrađena je Priznanjem Predsjednika RH povodom osvajanja četvrte po redu zlatne medalje u rukometu na 22. Olimpijskim igrama gluhih, Sofija- Bugarska što potvrđuje kontinuiran i uporan rad gluhih rukometaša, a ujedno je i dodatno priznanje cjelokupnom hrvatskom rukometu kao jednom od najtrofejnih hrvatskih sportova uopće.

Nagrađena je Redom hrvatskog pletera i Lana Skeledžija osvajačica srebrne medalje u streljaštvu (zračni pištolj 10 m) na 22. Olimpijskim igrama gluhih, Sofija- Bugarska kao i naša najtrofejnija gluha sportašica Rea Hraski također Redom hrvatskog pletera za svoje dosadašnje uspjehe u skijanju i kao aktualna svjetska juniorska prvakinja i seniorska vice prvakinja za gluhe.

Predsjednik Marijo Lušić zahvalio se u ime HŠSG Predsjeniku g. Ivi Josipoviću što je prepoznao rezultate gluhih sportaša, a u ime nagrađenih Predsjeniku je zahvalio kapetan rukometne reprezentacije Oliver Lušić.

Hrvatski športski savez gluhih

Podijeli objavu.

Komentari nisu dozvoljeni.