1. Svjetsko prvenstvo gluhih u Alpskom skijanju.- 23.02. – 02.03.2013., Nesselwang- Njemačka

0

Od 23.02. do 03.03. održati će se 1. Svjetsko prvenstvo gluhih u alpskom skijanju u Nesselwangu, Njemačka. Hrvatsku će predstavljati naša najbolja gluha skijašica Rea Hraski i trenutačno vodeća u Europa kupu za gluhe.

Rea Hraski trenutno je jedna od ponajboljih gluhih skijašica u svijetu i osvajačica je brončane medalje na 16. olimmpijskim igrama gluhih u Salt Lake Cityu 2007. godine u disciplini slalom sa još nepunih 16 godina.

Rea Hraski prije nekoliko dana dobila je i posebno godišnje priznanje Zagrebačkog športskog saveza za sportaše sa invaliditetom, a na temelju svojih uspjeha u 2012. godini u Europa kupu za gluhe gdje je uvjerljivo zadržala prvo mjesto da samog kraja, te sa svoj nastup na Europskom prvenstvu za gluhe u alpskom skijanju gdje je u juniorskoj konkurenciji u svim disciplinama osvojila 5 zlatnih medalja, a u seniorskoj konkurenciji 5 srebrnih medalja.

Želimo puno uspjeha Rei Hraski na predstojećem 1. Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju kao i na svim budućim natjecanjima na kojima će nastupit naša mlada skijašica.

Više o samom natjecanju možete pogledati na stranicama http://www.2013skiing-wc.dg-sv.de

Športski pozdrav,

Hrvatski športski savez gluhih

Podijeli objavu.

Komentari nisu dozvoljeni.