Rezultati državnog prvenstva gluhih - 2013. godina:

 

šah

IZVJEŠĆE SA POJEDINAČNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 16.11.2013., ZAGREB

16.11.2013. održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu za gluhe u Zagrebu. Igralo se u klubu gluhih u ulici kneza Mislava 7. Nastupile su 3 šahistice i 12 šahista .

Igralo se sedam kola po švicarcu. Nakon uzbudljivih i zanimljivih 7 kola, prvakom je postao Emil Nikolić koji je osvojio 5,5 bodova, drugo mjesto zauzeo je Svornik Zvonimir sa 5,5 bodova i slabijim buholzom , dok je Petar Čertan bio treći sa 5 bodova.

U ženskoj konkurenciji prvakinja Hrvatske postala je Kristina Špilek.

Organizacija je bila vrlo dobra. Domaćin je ponudio igrače sokovima i kavom.

Sudac je bio Mate Ivančić kojem zahvaljujemo na pomoći oko natjecanja.

Čestitamo najboljim šahisticama, šahistima i želimo reprezentativcima još puno dobrih uspjeha na međunarodnim natjecanjima za gluhe.

Više detalja o samom natjecanju možete vidjeti u biltenu i izvješću.


Rezultati:

1. Poredak bilten (PDF)


U Zagrebu, 19.11.2013.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

 


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 2. LIGA MUŠKI 26.- 27.10.2013., RIJEKA

26. – 27.10.2013. u Rijeci održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 2. ligi za muškarce. Nastupilo je ukupno 5 ekipa: Zagreb, Sisak , Rijeka, Nova Gradiška i Belišće.

Pobjednik 2. lige je ekipa MNK “Belišće” iz Belišća, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Galeb” iz Rijeke, a treće mjesto ekipa MNK “N. Gradiška ” iz Nove Gradiške. Ekipa MNK “Belišće” iz Belišća ostvarila je pravo nastupa u 1. ligi za 2014. godinu.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Riječki športski savez gluhih.
Čestitamo Riječkom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja.

Predstavnici HŠSG su bili Miro Opačak TD za mali nogomet i Marijan Knežić dopredsjednik Hrvatskog športskog saveza gluhih.

Više o rezultatima natjecanja možete pogledati u biltenu u nastavku.

Rezultati:

1. Muškarci- 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 28.10.2013.

Izvještaj sastavio:
TD mali nogomet
MIro Opačak

 

šah

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU MUŠKARCI – POJEDINAČNO 19.10.2013., RIJEKA

9.11.2013. u kuglani “3. Maj”, u Rijeci održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe muškarce u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupili su natjecatelji iz Slavonskog Broda, Karlovca, Zagreba, Pule, Rijeke,Varaždina i Splita.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih te Riječki športski savez gluhih. Najuspješniji kuglač je Ljubo Pejašinović iz Rijeke ispred Hrvoja Spaije iz Splita te Stipe Grlića iz Zagreb. Ovom prilikom čestitamo najboljim pojedincima i želimo im još bolji uspjeh u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji Riječkom šporrtskom savezu gluhih i svima ostalima koji su pomogli o organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP u kuglanju za gluhe.
Rezultati :

1. Muškarci- pojedinačno (PDF)

U Zagrebu, 20.10.2013.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

 

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE I ŽENE SERIJSKA ZRAČNA PUŠKA 10 m, 12.10.2013., BJELOVAR

12.10.2013. u Bjelovaru održano je državno prvenstvo u streljaštvu u disciplini serijska zračna puška 10 m za muškarce i žene. Nastupilo je ukupno 7 ekipa i 38 natjecatelja iz: Varaždina, Osijeka, Zagreba, Rijeke, Karlovca, Bjelovara i Slavonskog Broda.


Najbolji strijelac u muškoj konkurenciji u disciplini serijska zračna puška 10 m je Milan Lugarić iz Varaždina sa 342 kruga. Drugo mjesto zauzeo je Darko Bakić iz Zagreba sa 335 krugova, a treće mjesto zauzeo je Zvonko Vitić sa 320 kruga također iz Varaždina.


U ekipnoj muškoj konkurenciji pobjedu su odnijeli strijelci iz Varaždina sa 952 krugova ispred Zagreba koji je osvojio 915 kruga. Treće mjesto zauzela je ekipa Osijeka sa 771 kruga.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Vida Novak iz Varaždina sa 346 kruga ispred Kristine Brozović- Šokčević koja je imala 296 kruga. Treće mjesto zauzela je Vesna Korlat iz Rijeke sa ukupno 259 kruga.


U ekipnoj konkurenciji žena pobjedu su odnijele natjecateljice iz Varaždina sa 819 kruga.


Organizator natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Bjelovarski športski savez gluhih. Čestitamo svim strijelcima i zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog natjecanja.


Rezultati:

1. Rezultati 2013 (PDF)

U Zagrebu, 17.10.2013.

Izvještaj sastavila:
Nevenka Kolarić
TD za streljaštvo HŠSG

 

rukomet

 

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U RUKOMETU ZA VETERANE, SPLIT 21.09.2013.

21.09.2013. u Splitu u dvorani na Gripama održano je državno prvenstvo u rukometu za gluhe veterane. Nastupile su 4 ekipe: “Marjan”- Split, “Slavonac”- Osijek, “Galeb”- Rijeka i “Silent”- Zagreba. Početak natjecanja je bio u 12.00 sati.


Organizatori su bili Hrvatski športski savez gluhih i Splitski športski savez gluhih. Prvenstvo je je kvalitetno pripremljeno na čemu zahvaljujemo svim organizatorima i volonterima koji su nam pomogli.


Najuspješnija ekipa bila je ekipa “Marjan” iz Splita. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Silent” iz Zagreba, a treće ekipa “Galeb” iz Rijeke.


Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 24.09.2013
.

Izvještaj sastavio:

TD za rukomet- Marijan Knežić

 

 


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U BADMINTONU 29.06.2013., OSIJEK

29.06.2013. u dvorani kulturnog centra Mađara u Osijeku održano je državno prvenstvo u badmintonu za gluhe muškarce i žene. Nastupili su natjecatelji iz 4 grada: Karlovac, Split, Zagreb i Osijek.

Prvakinja Hrvatske u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji je Maja Sertić iz Zagreba koja je u finalnom meču protiv Katarine Vidaković iz Zagreba došla do naslova državne prvakinje gluhih u 2013. godini. U muškoj konkurenciji prvak Hrvatske je Kristijan Živković iz Zagreba koji je u finalu svladao Borivoja Kubelku također iz Zagreba.

U ženskim parovima igrali su zagrebački športaši. Prvakinje su M.Sertić i S. Marić ispred para A. Radić i Lj. Lozić.
U muškim parovima pobjednici su K. Živković i B. Bogović Najinteresantnije je bilo u mješovitim parovima gdje su najbolji bili par Živković i Sertić iz Zagreba.

Organizatori natjecanja su bili Hrvatski športski savez gluhih i Osiječki športski savez gluhih. Čestitamo Osiječkom športskom savezu gluhih na organizaciji, službenom predstavniku HŠSG Miroslavu Gotovcu, te sucima na pomoći oko samog natjecanja.

Rezultati:

1. Bilten (PDF)

U Zagrebu, 12.07.2013.

Izvještaj sastavio:

Marijan Blaha -član I.O. HŠSG

 

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ŽENE – POJEDINAČNO 08.06.2013., SISAK

08.06.2013. u Sisku u kuglani ŠRC Sisak održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupile su natjecateljice iz Siska, Karlovca, Zagreba, Pule, Splita, Nove Gradiške, Sl. Broda.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Sisački športski savez gluhih. Najuspješnija kuglačica bila je Mateja Šipić iz Splita. Ovom prilikom čestitamo najboljim kuglačicama i želimo im još bolji uspjeh u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji Sisačkom športskom savezu gluhih. Hvala sucima i svima ostalima koji su pomogli u organizaciji ovog državnog prvenstva.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak pojedinačnog DP i izvješće sa natjecanja.

Rezultati:

1. Žene- pojedinačno (PDF)

U Zagrebu, 09.06.2013.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac

 

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA STRELJAČKE LIGE (MK ORUŽJE) GLUHIH ZA MUŠKE U 2013. GODINI

Natjecanje gluhih u streljačkoj ligi gluhih sa MK oružjem održalo se u 3 kola. Dana, 01. lipnja u Varaždinu održano je posljednje kolo u gađanju MK oružjem za gluhe.


Najuspješniji gluhih strijelac u obje discipline, 50 m pištolj sl. izbora i 25 m brzo gađanje je Boris Gramnjak iz Zagreba ispred Milana Lugarića i Maria Šimegija.


Više o svim rezultatima MK lige gluhih možete vidjeti u nastavku.


Rezultati:

Streljačka liga MK pištolj- Varaždin 01.06.2013. (PDF)


U Varaždinu, 03.06.2013.

Izvještaj sastavila:
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 

 


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU ZA VETERANE 01.06.2013., ZAGREB

01.06.2016. održano je veteransko državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe. Natjecanje je održano u dvorani 15. gimnazije u Zagrebu s početkom u 11.00 sati. Nastupilo je ukupno 5 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Galeb” – Rijeka, MNK “Silent” – Zagreb i MNK “Slavonac” – Osijek i MNK “Zadar”- Zadar.

Prvak Hrvatske je ekipa MNK “Slavonac” – Osijek, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Zadar”- Zadar, a treće mjesto ekipa MNK “Marijan” – Split. Čestitamo ekipi MNK “Slavonac” – Osijek te najboljim igračima.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Zahvaljujemo sucima i svimostalim osobama na pomoći u organizaciji ovog državnog prvenstva za veterane.

Rezultati: BILTEN – DP u malom nogometu za veterane (PDF)
Rezultati: ZAPISNICI – DP u malom nogometu za veterane (PDF)

U Zagrebu, 06.06.2013.

Izvještaj sastavio:
TD za mali nogomet: Miro Opačak

 

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA ŽENE – EKIPNO 25.05.2013., SPLIT

25.05.2013. u Splitu u kuglani “Mertojak” sa početkom u 11 sati održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene. Nastupile su natjecateljice iz Pule, Zagreba, Splita, Siska, Sl. Broda, N. Gradiške i Karlovca.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Splitski športski savez gluhih. Najuspješnijia kuglačica bila je Marija Šerić iz Splita sa srušenih 518 čunja, koja je ujedno iz najuspješnije ekipe je Split 1 za koju su nastupale: Marija Seric, Mira Ivcevic, Matea Sipic koje su bile pobjednice i prošle 2012. godine .

Drugo mjesto zauzela je ekipa Pule 2 , a treće ekipa Pule 1. Ovom prilikom čestitamo kuglačicama navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Čestitamo Splitskom športskom savezu i ostalim članovima saveza na pomoći u organizaciji.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak ekipnog DP u kuglanju za žene.

Rezultati:

1. Žene – ekipno (PDF)

U Zagrebu, 27.05.2013.

Izvještaj sastavio:

TD za kuglanje HŠSG
Dimitrije Kolarić

 

 

šah

IZVJEŠĆE SA EKIPNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 18.05.2013., SPLIT

18.05.2013. u Splitu održano je ekipno prevenstvo Hrvatske u šahu. Nastupilo je 7 ekipa (Bjelovar, Osijek, Sisak, Sl.Brod, Split, Zagreb 1 i Zagreb 2.).

Igrao se švicarski sistem Berger (svatko sa svakim) u sedam kola. Prvo mjesto je osvojio Zagreb 1, drugo Zagreb 2, a treće Osijek. Sudac je bio Stjepan Špilek, a delegat HSSG je bio Darko Švec.

Svi su imali uredne knjižnice, a domaćin je počastio sendvičima sve igrače.
Na sastanku kapetana predloženo je da domaćin ekipnog prvenstva za 2014. bude Osijek.
Igralo se u prostorijama udruge gluhih u Splitu. Sve pohvale domaćinu na gostoprimstvu i organizaciji.


1. Rezultati i bilten (PDF)
2. Izvješće (PDF)

U Zagrebu, 27.05.2013.

Izvještaj sastavio:
TD za šah
Darko Švec

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE EKIPNO 2. LIGA 11.05.2013., OSIJEK

11.05.2013. u Osijeku održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji za 2. ligu. Nastupilo je ukupno 7 ekipa. Muške ekipe 2. lige su: Sisak, Sl. Brod, Požega, Zadar, N. Gradiška, Split i Osijek.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Osiječki športski savez gluhih. Najuspješnija muška ekipa u 2. ligi je ekipa Splita ispred Siska i ekipe iz Osijeka. Najbolji pojedinac u ekipi bio je Stevo Filipović iz Siska sa 542 čunja.

Ovom prilikom čestitamo pobjednicima i najboljim pojedincima, ali i svim ostalim sudionicima. Ekipa Splita i Siska u 2014. godini nastupati će u prvoj ligi.

Čestitamo Osiječkom športskom savezu gluhih na domaćinstvu i odličnoj organizaciji natjecanja.

Rezultati:

1. Muškarci- ekipno 2. liga (PDF)

U Zagrebu, 13.05.2013.

Izvještaj sastavio:

Predsjednik HKSG
MIroslav Gotovac

 

kuglanje

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE -1. LIGA – EKIPNO 04.05.2013., VARAŽDIN

04.05.2013. u Varaždinu u kuglani “Drava” održano je državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u ekipnoj konkurenciji. Nastupile su natjecatelji iz Karlovca, Bjelovara, Rijeke, Varaždina, Zagreba i Pule.

Organizator su bili Hrvatski športski savez gluhih i Varaždinski športski savez gluhih. Najuspješniji kuglač bilo je Vlado Deanović iz Zagreba sa srušenih 581 čunjeva, a najuspješnija ekipa je KK Silent- Zagreb. Drugo mjesto zauzela je ekipa KK Bjelovar- Bjelovar dok je treće mjesto zauzela ekipa KK Pula – Pula. Ovom prilikom čestitamo kuglačima navedenih ekipa te im želimo još bolji uspjeh u daljnjem radu.

Čestitamo Varaždinskom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja i ostalim članovima na pomoći u organizaciji.

U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak ekipnog DP u kuglanju.

Rezultati:

1. Muški – ekipno (PDF)

U Zagrebu, 08.05.2013.

Izvještaj sastavio:
TD za kuglanje
Dimitrije Kolarić

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA STRELJAČKE LIGE (ZRAČNO ORUŽJE) GLUHIH ZA MUŠKE I ŽENE U 2013. GODINI

Natjecanje gluhih u streljačkoj ligi gluhih sa zračnim oružjem održalo se u 3 kola: 23. veljače u Varaždinu, 16. ožujka u Čakovcu i 6.  travnja u Zagrebu 2013. u streljani Čakovec.

U sva tri kola sudjelovali su strijelci iz Varaždina, Zagreba, Rijeke i Osijeka. Najuspješniji strijelac u disciplini pištolj je Boris Gramnjak dok je kod žena najuspješnija Lana Skleđija.

U disciplini zračna puška najboji u ligi su Darko Bakić u muškoj i Vida Novak u ženskoj konkurenciji.

Više o svim rezultatima možete vidjeti u nastavku.

Rezultati:

1. Kolo – Varaždin (PDF)
2. Kolo – Čakovec (PDF)
3. Kolo – Zagreb (PDF)

U Varaždinu, 03.05.2013.

Izvještaj sastavila :
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 

streljaštvo

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA GLUHIH HRVATSKE U STRELJAŠTVU ZA MUŠKE I ŽENE STANDARD PUŠKA 10 m I ZRAČNI PIŠTOLJ 10 m, 27.04.2013., ČAKOVEC

Državno prvenstvo gluhih u gađanju zračnim pištoljem i standard puškom održano je 27.04.2013. u streljani Čakovec. Nastupilo je ukupno 14 natjecatelja i natjecateljica.

Naj uspješniji strijelac u disciplini zračni pištolj je Boris Gramnjak iz Zagreba dok je najbolja pištoljašica Lana Skeleđija također iz Zagreba.

U disciplini zračna puška najbolji rezultat je ostvarila Majda Baćić iz Rijeke dok je u muškoj konkurenciji najboji rezultat imao Leon Šarić iz Zagreba.

Rezultati:

1. Pištolj i puška (PDF)

U Varaždinu, 28.04.2013.

Izvještaj sastavila:
TD streljaštvo HŠSG – Nevenka Kolarić

 


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 1. LIGA MUŠKI 27.04.2013., SPLIT

 27.04.2013. održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 1. ligi. Natjecanje je održano u dvorani športska dvorana ŠC “Gripe ” u Splitu sa početkom u 11.00 sati. Nastupilo je ukupno 4 ekipe: MNK “Marijan” – Split, MNK “Zadar ” – Zadar, MNK “Silent” – Zagreb i MNK “Slavonac” – Osijek.

Prvak Hrvatske je ekipa MNK “Zadar” – Zadar, drugo mjesto osvojio je MNK “Slavonac” – Osijek, a treće mjesto ekipa MNK “Marijan” – Split. Ekipa MNK “Silent” – Zagreb iduće sezone 2014. igrati će u 2. malonogometnoj ligi gluhih. Čestitamo ekipi MNK “Zadar” iz Zadar na ovom izvanrednom uspjehu. Čestitamo najboljem igraču Slavku Điri iz Zadra kao i najboljem strijelcu Andreasu Begregu iz Osijeka koji je postigao 10 golova na natjecanju.

Organizator su bili Splitski športski savez gluhih i Hrvatski športski savez gluhih. Zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog prvenstva. Zahvaljujemo i sucima i svim ostalim osobama koje su pomogle u održavanju ovog natjecanja.

Rezultati: DP u malom nogometu 1. liga (PDF)

U Zagrebu, 02.05.2013.

Izvještaj sastavio:

Miro Opačak
TD za mali nogomet

 

 

stolni tenis

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU 09.- 10.02.2013., SV. NEDELJA

09. i 10.02.2013. u Sv. Nedelji održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu: pojedinačno, ekipno, parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji te mješoviti parovi. Nastupilo je ukupno 5 ekipa (Slavonac- Osijek, Silent- Zagreb, Slava Raškaj- Zagreb, Belišće- Belišće, Nova Gradiška- Nova Gradiška)

Organizatori su bili Hrvatski športski savez gluhih i Zagrebački športski savez gluhih. Delegat iz HŠSG bio je Marijo Lušić.

Najuspješnija žena bila je Anamarija Hribar iz Zagreba, a ženski parovi Paola Balder- Anamarija Hribar. U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Mladen Bek iz kluba Silent- Zagreb, a u parovima Tomić Ilija i Mladen Bek također iz kluba Silent – Zagreb. U mješovitim parovima pobijedili su Tomić Ilija i Stana Marić. Sve ostale rezultate možete pogledati u nastavku.

Čestitamo Zagrebačkom športskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja te STK “Sv. Nedelja- Novaki” na pomoći pri organizaciji natjecanja , te gradonačelniku Sv. Nedelje g. Dragi Prahinu što je otvorio natjecanje i što duži niz godina daje potporu gluhim stolnotenisačima.

Rezultati:

1. DP stolni tenis (PDF)

U Zagrebu, 12.02.2013.

Izvještaj sastavio:
Marijo Lušić
Predsjednik ZŠSG

 

pikado

IZVJEŠĆE SA 2. PRVENSTVA HRVATSKE U PIKADU, 02.02.2013., ZAGREB

 

02.02.2013. održano je 2. prvenstvo Hrvatske u pikadu za gluhe u Zagrebu. Natjecanje se održalo u restoranu “Savica” , Av. M. Držića 32, Zagreb. Nastupilo je 14 ekipa iz Varaždina, Osijeka, Bjelovara, Siska, Nove Gradiške, Splita, Belišća i Zagreba. Natjecanje se održalo u disciplini “High score” u 3 kola po 7 krugova. Ista disciplina bila je i u pojedinačnom natjecanju i ekipnom natjecanju.


Prvo mjesto osvojila je ekipa Varaždina 1 sa 4470 bodova , drugo ekipa Nove Gradiške sa 3596 bodova, a treće ekipa Varaždina 2 sa ukupno osvojenih 3571 bodova.


U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija žena je Premužić Irenena iz Varaždina sa 987 bodova ispred Ištvanfi Mirele osječanke koja je osvojila ukupno 922 boda . Treće mjesto osvojila je mlada natjecateljica iz Varaždina Novak Vida sa ukupno 912 bodova.


U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Šipuš Vjekoslav sa 1325 bodovaiz Varaždina kojeg slijedi Škvorić Antonio sa 1087 bodova iz Nove Gradiške te treći Kolarić Dimitrije također iz Varadina sa 1046 bodova. Ovim putem čestitamo najboljim ekipama prije svega natjecateljima iz Varaždina.


Također zahvaljujemo suorganizatorima ovog natjecanja Hrvatskom pikado savezu, Pikado svavezu Grada Zagreba na pomoći pri organizaciji ovog državnog prvenstva gluhih u pikadu.


Rezultati:

1. Rezultati – bilten (PDF)

U Zagrebu, 03.02.2013.

Izvještaj sastavio:
Marijo Lušić
Predsjednik ZŠSG

 

Close Menu